Barbakán Szépségszalon Divatest
divatbemutató
Sok szeretettel meghívunk a 2017-es DesignPécs kiemelt rendezvényére a Barbakán Szépségszalon Divatestjére. A 2017. szeptember 29-én megrendezésre kerülő megnyitó keretén belül összesen három felvonásban tekinthetőek meg legfrisseb hajkölteményeink. Mindezek mellett részesévé válhatsz a Sugarbird lélegzetelállító kollekcióinak, megismerkedhetsz az Amella Bag különleges táskáival, végezetül, de nem utolsó sorban a Josephine Szalon esküvői ruhakollekciójába nyerhetsz betekintést. A rendezvényre feltétlenül érdemes ellátogatnod, hiszen megannyi meglepetéssel készülünk!

A rendezvény látogatása díjmentes, regisztrációhoz nem kötött. A szervező fenntartja a jogot a létszámkorlát bevezetésére. Közreműködő partnerek a Sugarbird Pécs, az Amella BaG és a Josephine Szalon.

A rendezvény a Marketing Soul Kft. társszervezésében valósul meg.
A szervező adatai
Barbakán Szépségszalon
Siklósi Mónika
+ 3672224955
http://barbakanszepsegszalon.hu
Időpontok & helyszínek
2017-09-29 - 19:00 NaNa Bistro & Bar
vissza a programokhoz
Alkoss csodát!
"A ruhák nem jelentenek semmit, amíg valaki nem él bennük."
- Marc Jacobs -
"Az idők változnak, de a divat mindig felháborító."
- Elsa Schiaparelli -


Kiemelt támogatónkA design pécs 2017 arca
Vlasits Barbara - színésznő
made by Marketing Soul Kft. - Pécs
A Design Pécs 2017 csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a DesignPécs 2017 Csapata