Szempátia Divatshow - Divatbemutató
divatbemutató
Legyél részese a prémium szemüvegek világának egy fantasztikus divatshow keretein belül! A DesignPécs 2017 kiemelt programjaként egy különleges divatbemutatót tekinthetsz meg, ahol a 2017-es designer férfi és női szemüvegek mellett találkozhatsz a Chic Street Design női kollekciójával, a BongoSpirit női és férfi ruháival, táskáival és prémium kiegőszítővel végül de nem utolsó sorban pedig redhagyó test installációkkal örvendeztetjük meg a diavatshow vendégeit.

A divatbemutató 1,5 órás egy szünettel. A rendezvény látogatása díjmentes, regisztrációhoz nem kötött. A szervező fenntartja a jogot a létszámkorlát bevezetésére. A szemüvegeket a Szempátia Optika biztosítja. Testinstallációk: Marketing Soul.

Közreműküdik Kocsmár Gréta beauty artis és Wilhelm Bernadett fodrász. Köszönjük a támogatását az Imperity Professional Hungary-nak!

Rendező: Török Gergő Zoltán

A rendezvény a Marketing Soul Kft. rendezésében valósul meg.
A szervező adatai
Szempátia Optika Kft. - Szempátia Optika
Armbruszt Zoltán
pecs@szempatikaoptika.hu
+ 36707719559
https://szempatiaoptika.hu
Időpontok & helyszínek
2017-09-30 - 19:00 Bazár Pécs Söröző és Élettér
vissza a programokhoz
Alkoss csodát!
"A ruhák nem jelentenek semmit, amíg valaki nem él bennük."
- Marc Jacobs -
"Az idők változnak, de a divat mindig felháborító."
- Elsa Schiaparelli -


Kiemelt támogatónkA design pécs 2017 arca
Vlasits Barbara - színésznő
made by Marketing Soul Kft. - Pécs
A Design Pécs 2017 csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a DesignPécs 2017 Csapata