Kedves Sajtómunkatárs!

Köszönjük, hogy érdeklődsz a 2017-es DesignPécs rendezvénysorozatról! Bízunk benne, hogy a rendezvényen is találkozhatunk Veled. Ahhoz, hogy a rendezvényről tudósíts és minden helyszínre díjmentes és korlátlan bejárást kapj szükséges, hogy regisztráld magad az alábbi sajtó akkreditációs űrlapon! A regisztrációhoz kérjük töltsd ki az űrlap minden elemét és kattints az "akkreditáció elküldése" gombra. A regisztráció önmagában nem jelent akkreditációt a DesignPécs ‘17 díjköteles programjaira, ez elbírálás után érvényesíthető.
Kapcsolattartó neve: *
E-mail címe: *
Telefonszáma:
Médium neve: *
Szükséges kitűzők száma: *
Akkreditáció elküldése
Sajtó akkreditáció! Sajtó akkreditáció!
Szeretnénk segíteni a munkádat előre elkészített sajtó anyagokkal! Az alábbiakban megtalálsz minden fontos információt, amit a DesignPécsről tudni kell. Az anyagok díjmentesen letölthetőek, szabadon felhasználhatóak és terjeszthetőek! A képek és tartalmak szerzői joga tisztázott és rendezett. Az alábbi táblázat segítségével a felhő ikonra való kattintást követően az írott és képes tartalmak egyaránt letölthetőek. Ha további kérdésed lenne vagy az akkreditációval kapcsolatban érdeklődnél bátran írj Nekünk az info@designpecs.hu e-mail címre, vagy kattints IDE és használd a kapcsolat űrlapon található üzenetküldő űrlapunkat! Jó munkát kívánunk!
Feltöltés Dátuma
Dokumentum Neve
Letöltés
2017-07-07
DesignPécs 2017 Logó Csomag
2017-09-18
Design Hét Logó Csomag
2017-09-18
Marketing Soul Logó
DesignPécs - Kiemelt Partnereink

Kiemelt partnereink

A Design Pécs 2017 csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a DesignPécs 2017 Csapata