Menü Bezárás

Szitakötő kreatívsuli

A Szitakötő kreatívsulit a lakberendezés és oktatás terén szerzett több éves szakmai tapasztalattal alapította Markó Viktória 2009-ben. A Magániskola azzal a céllal indult útjára, hogy a lakberendezés iránt érdeklődők gyakorlatközpontú, magas szakmai színvonalú képzésen sajátíthassák el a tervezés és kivitelezés alapjait.

2011-től kezdő varrótanfolyammal és haladóknak szánt tematikus varró workshopokkal (lakástextil és textildekoráció; babatextil; ruhaspecializáció: szoknya, nadrág, felsőruházat, stb.; táskatípusok: neszeszer, babatáska, stb.) bővítettük iskolánk profilját, melyeket a töretlen sikerre való tekintettel azóta is folyamatosan szervezünk.

Néhány évvel ezelőtt, válaszul a piacon felmerült igényekre beindítottuk 3D látványtervező tanfolyamunkat, melyet egyaránt ajánlunk a belsőtér tervezés iránt érdeklődő lelkes amatőröknek, mint végzett lakberendezőknek. A kurzus országosan elérhető, köszönhetően az interaktív képzési formának.

Levelező képzésünk segítségével hallgatóink kényelmesen, munka mellett is részt tudnak venni óráinkon.

E-mail:
Telefonszám / Phone: +36303904675
Weboldal / Website: http://www.szitakotokreativsuli.hu
Facebook: https://www.facebook.com/szitakotokreativsulipecs/

 

Szitakötő Creative School

 

The Szitakötő Creative School was founded by several years of professional experince in enterior design and education by Vikrória Markó in 2009. The private school’s main aim is the high quality practical training of those people who are interested in design and implementation.

 

E-mail:
Phone: +36303904675
Website: http://www.szitakotokreativsuli.hu
Facebook: https://www.facebook.com/szitakotokreativsulipecs/

 

Posted in Résztvevők