Menü Bezárás

A designtérkép a Cult-CreaTE projekt komplex turisztikai termékének részeként jön létre. A kiadvány egyik oldalán Pécs belvárosa lesz látható, rajta megjelölve a DesignPécs Hét rendezvényeinek programjai (kiállítások, workshopok, üzletember találkozók stb.) és azok helyszínei (galériák, vendéglátóipari egységek, kamara stb.). A térkép másik oldalán számos helyi vállalkozás elérhetősége jelenik meg, akik a kreatív ipar jelentős helyi képviselői pl. a divat, a film és média, a kerámia, a dekor és az alkalmazott dizájn területeken.

A cél, hogy felhívjuk a Pécsre látogatók figyelmét arra, hogy milyen érték és változatosság jellemzi a helyi vállalkozásokat. Fontos, hogy tisztában legyenek vele, hogy nem szükséges külföldre menni, ha minőségi alapanyagokra van szükség, hiszen már sok esetben a szomszédunkban lakozik, csupán nem tudunk róla. Ezt a láthatóságot szeretnénk biztosítani a rendezvényen, a kirakatversenyen résztvevő és a designtérképen megjelenő baranyai vállalkozásoknak.

A térkép sajátossága, hogy QR kóddal lesz ellátva, hogy a hasznos információkat akár azonnal mobilon is lekövethessék és elmenthessék az érdeklődők.