Menü Bezárás

Csak olyan süteményt és fagylaltot készíts, amit te is bármikor szívesen fogyasztanál, és csak ilyet adj Vendégeidnek. Ezáltal leszünk „Egy cuki kis hely”.

Számunkra és cukrászdáink dolgozói számára a nyitás napjától kezdve a mai napig kötelező érvényű alapszabály, hogy csak és kizárólag minőségi termékeket állítunk elő, hisz csak az elégedett Vendég fog újra visszatérni.

Tudjuk, és munkánk során folyamatosan törekszünk is arra, hogy nem elegendő csupán a jó, és kifogástalan minőségű termék előállítása, hanem azt ízlésesen, mutatósan fel is kell díszíteni, hogy minél kívánatosabb, minél ínycsiklandóbb legyen Vendégeink számára.

Továbbá a Vendég csak ott érzi jól magát ahol kellemes légkörben, finom cukrásztermékeket fogyaszthat, illetve ahova bármikor – akár egyedül, akár barátaival vagy családjával – nyugodtan betérhet egy csésze kávét, süteményt vagy fagylaltot fogyasztani.

Büszkék vagyunk eddigi elért eredményeinkre, arra hogy hatalmas reklám nélkül, csak az emberek szájról-szájra való ajánlásával lettünk egyre népszerűbbek. Sokat köszönhetünk a rengeteg esküvői megrendelésnek, ahol sok Vendég találkozott tortáinkkal, süteményeinkkel.

 

Weblap: https://cukraszda-pecs.hu/

Facebook: Kovács Cukrászda Pécs